Τη Δευτέρα οι τελετές διορισμού νέων Υπουργών, Γ. Εισαγγελέα και Βοηθού Γ. Εισαγγελέα- Αναλαμβάνουν καθήκοντα πιο νωρίς

Στις 29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι τελετές διορισμού των νέων Υπουργών Δικαιοσύνη και Άμυνας, καθώς και του νέου Γενικού Εισαγγελέα και του νέου Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, μετά την παραίτηση σήμερα του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, μετά την παραίτηση σήμερα του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Κώστα Κληρίδη, η τελετή διορισμού του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, και του νέου Υπουργού Άμυνας θα λάβει χώρα τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Περαιτέρω, η τελετή διορισμού του νέου Γενικού Εισαγγελέα και του νέου Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, θα λάβει χώρα, επίσης τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου, στις 11.30 το πρωί, προσθέτει.

Ακόμη αναφέρει πως στις 12.30μμ, στις 29 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, στον χώρο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, ενώ στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Άμυνας, στον χώρο του Υπουργείου Άμυνας.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κυριάκου Κούσιου

Print Friendly, PDF & Email