Συνεχίζονται οι έρευνες Αστυνομίας για επίθεση κατά λειτουργού Νομικής Υπηρεσίας

Συνεχίζονται οι έρευνες που διενεργεί το Τμήμα Ανιχνεύσεως Πάφου για εντοπισμό των φερόμενων δραστών της έκρηξης που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε κατοικία 58χρονης Λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου «η Αστυνομία συνεχίζει τις εντατικές εξετάσεις και έρευνες» καθώς «στα Γραφεία της ΑΔΕ Πάφου κλήθηκε αριθμός υπόπτων προσώπων που σχετίζονται με υποθέσεις τις οποίες χειρίστηκε η 58χρονη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου».

Ο κ. Νικολάου δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως οι εξετάσεις πλέον στρέφονται κυρίως προς την πλευρά του επαγγελματικού τομέα της 58χρονης, ωστόσο επανέλαβε ότι «όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται».

Πρόσθεσε πως έχουν αποσταλεί τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις και αξιολογούνται διάφορες πληροφορίες που καταλήγουν στην Αστυνομία. Χτες Πέμπτη «η σκηνή εξετάστηκε από τον Κλάδο Πυροτεχνουργών του Αρχηγείου Αστυνομίας καθώς και από τα μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις» όπως είπε.

Έρευνες έγιναν και στις εικόνες που κατέγραψαν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης είπε και πρόσθεσε πως ο μηχανισμός που εξερράγη ήταν αυτοσχέδια βόμβα με εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος.

Είπε τέλος πως «προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί τη σύλληψη οποιουδήποτε προσώπου».

πηγή: ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: ,