Συνάντηση Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κας Στέφης Δράκου με τον Σύνδεσμο Αστυνομίας Κύπρου

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα Στέφη Δράκου είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου.

Η κα Δράκου, καλωσορίζοντας τον Σύνδεσμο, αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο της αστυνομίας στην κοινωνία, αναγνωρίζοντας ότι αρκετά ζητήματα, μεταξύ των οποίων τα προβλήματα από τη συνεχιζόμενη πανδημία του κορωνοϊού και το μεταναστευτικό, την επιφόρτισαν με επιπρόσθετα καθήκοντα.

Παρόλα αυτά επεσήμανε την ανάγκη ο πολίτης να αισθάνεται ότι η αστυνομία είναι δίπλα του και ενεργεί με πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις βασικές ελευθερίες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Σύνδεσμο Αστυνομίας και τα μέλη του σε ότι αφορά το εργασιακό περιβάλλον.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα εποικοδομητικό κλίμα με ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων. Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως διαβεβαίωσε τον Σύνδεσμο Αστυνομίας Κύπρου ότι θα μελετήσει όλα τα θέματα που τέθηκαν και θα συμβάλει στη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος για τους Αστυνομικούς, έτσι ώστε να καταστεί η Αστυνομία ένας πραγματικά σύγχρονος και παραγωγικός οργανισμός.

Πηγή : Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , ,