Σύγχρονα Θέματα Δικαιοσύνης, Επ. 11 – «Το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο: Προσδοκίες και Προκλήσεις για τις Μεσογειακές Χώρες Πρώτης Υποδοχής», 12.04.2021, ώρα 6.00 μ.μ. – 7.30 μ.μ.

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας συμμετέχοντας στον δημόσιο διάλογο σχετικά με τα φλέγοντα ζητήματα ασύλου/μετανάστευσης και συνεισφέροντας στην απαραίτητη επιστημονική και δικαιοπολιτική επεξεργασία, διοργανώνει –στο πλαίσιο της σειράς webinars Σύγχρονα Θέματα Δικαιοσύνης (Επεισόδιο 11)– τη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, ώρα 6.00 μ.μ. – 7.30 μ.μ. διαδικτυακή εκδήλωση, με θέμα «Το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο: Προσδοκίες και Προκλήσεις για τις Μεσογειακές Χώρες Πρώτης Υποδοχής».

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Σελίδα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο Facebook και το κανάλι της Νομικής Σχολής στο YouTube.

Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης, κατόπιν προεγγραφής μέσω Eventbrite (δείτε σχετικές οδηγίες και τη φόρμα προεγγραφής εδώ).

Κεντρικός εισηγητής της διαδικτυακής εκδήλωσης θα είναι ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Νότης Μηταράκης

Τη έναρξη της εκδήλωσης θα κηρύξει με εισαγωγική τοποθέτηση ο Πρόεδρος του Τμήματος Νομικής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Αναπληρωτής Καθηγητής Χρήστος Παπαστυλιανός.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Λέκτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Γεώργιος Τσαούσης.

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , ,