«Συνήθη δικηγορικά λάθη στο χειρισμό διοικητικών υποθέσεων ενώπιον του Διοικητικού Δικαστηρίου», 24 Νοεμβρίου 2022, 16:30-18:00

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας θα έχει την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει τον Έντιμο Δικαστή του Διοικητικού Δικαστηρίου κ. Γιώργο Σεραφείμ σε μια εκπαιδευτική ημερίδα την Πέμπτη 24/11/2022 και ώρα 16:30 – 18:00 με θέμα:

«ΣΥΝΗΘΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ»

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή πιο κάτω.

Περαιτέρω όσοι συνάδελφοι επιθυμείτε να θέσετε ερωτήματα ή θέματα προς συζήτηση παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας (seminars@nba.org.cy) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 23/11/2022 και ώρα 12:00.

Η Διάλεξη απευθύνεται αποκλειστικά σε δικηγόρους και θα μεταδίδεται μέσω της εφαρμογής zoom του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας και δια ζώσης στη μεγάλη αίθουσα (Εντευκτήριο) του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

Όσοι Δικηγόροι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκπαιδευτική ημερίδα δια ζώσης παρακαλούμε όπως προκρατήσουν θέση μέχρι την Πέμπτη 24/11/2022 και ώρα 12:00 στο τηλέφωνο 22674594. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι Δικηγόροι έχουν εγγραφεί στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας η συμμετοχή και εγγραφή τους στην ημερίδα θα είναι δωρεάν. Όσοι Δικηγόροι δεν έχουν εγγραφεί στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ημερίδα θα πρέπει να καταβληθεί ηλεκτρονικά το ποσό των €20,00 κατά την εγγραφή τους.

Οι Δικηγόροι οι οποίοι έχουν εγγραφεί στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα και επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκπαιδευτική ημερίδα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό NBASEM100 κατά την διαδικασία εγγραφής. Η επαλήθευση θα γίνεται με τον Αριθμό Μητρώου του κάθε Δικηγόρου.

Σημειώνουμε ότι όσοι Δικηγόροι επιθυμούν να εγγραφούν στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα μπορούν να το πράξουν μέσω του γραφείου του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα στοιχεία σύνδεσης θα αποσταλούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συμμετέχοντες την Πέμπτη 24/11/2022 και μετά τις 11:30 π.μ.

Η Διάλεξη αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένο πρόγραμμα για σκοπούς Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΣΕΕ), σύμφωνα με τον Κανονισμό Κ.Δ.Π 386/2017 με 1,5 πιστοποιημένες μονάδες CPD.

*Σημείωση 1Όσοι Δικηγόροι έχουν δηλώσει συμμετοχή για την πιο πάνω Εκπαιδευτική Ημερίδα, η οποία θα διεξαγόταν στις 10/11/2022 και έχουν προχωρήσει με την πληρωμή, ενημερώνουμε ότι μπορούν να παρακολουθήσουν την Εκπαιδευτική Ημερίδα με το εισιτήριο που έχουν ήδη αγοράσει. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν με το γραφείο του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας στο 22674594 για εκ νέου συμμετοχή.

*Σημείωση 2Όσοι Δικηγόροι έχουν δηλώσει συμμετοχή για την πιο πάνω Εκπαιδευτική Ημερίδα, η οποία θα διεξαγόταν στις 10/11/2022 και είναι ενταγμένοι στο Εκπτωτικό και Επιμορφωτικό Πρόγραμμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας παρακαλούμε όπως δηλώσουν συμμετοχή εκ νέου στον πιο πάνω σύνδεσμο.

Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας 

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , ,