ΕΕΔΔΔΣ: Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης και εκλογές ΔΣ

Η Ελληνική Εταιρεία Διεθνούς Δικαίου & Διεθνών Σχέσεων – ΕΕΔΔΔΣ προσκαλεί τα Μέλη της Εταιρείας σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η σύγκληση της οποίας αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο για τις 20 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.30 έως 16.30 στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Αίθουσα Τελετών «Αριστοτέλης»).

Στη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα στο περιθώριο του ετήσιου Συνεδρίου της Εταιρείας μας θα γίνει απολογισμός του έργου/δράσεις της Εταιρείας και θα ακολουθήσει οικονομικός απολογισμός και, βέβαια, αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης θα περιλαμβάνει και γενική συζήτηση για τη δράση της Εταιρείας και την καλύτερη παρέμβασή της στα διεθνή δρώμενα.

Στη Γενική Συνέλευση μετέχουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα Μέλη της Εταιρείας. Εκπροσώπηση απόντος Μέλους —ταμειακά ενήμερου— μπορεί να γίνει με εξουσιοδότηση σε Μέλος που θα παρίσταται στη Γενική Συνέλευση (1 ανά Μέλος).

Υποψηφιότητα για τις εκλογές στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας μπορούν να τεθούν από ενδιαφερόμενα Μέλη με σχετική δήλωση προς το Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Σάββατο τα μεσάνυχτα, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικώς.

Print Friendly, PDF & Email