Σεμινάριο: Ο Περί Σύστασης Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων στο Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νόμος του 2020 🗓

Το ΚΕΒΕ στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης των μελών του διοργανώνει την Πέμπτη 16 Ιουλίου και ώρα 11.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. στο 2ον όροφο του Μεγάρου του ΚΕΒΕ στη Λευκωσία, σεμινάριο με θέμα: Ο Περί Σύστασης Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων στο Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νόμος του 2020.

Ο νόμος αυτός έχει ψηφιστεί από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στις 3/7/2020. Σκοπός του νόμου είναι να ρυθμίσει τις διαδικασίες των επιθεωρήσεων καθώς επίσης και τις εξουσίες και υποχρεώσεις των επιθεωρητών. Οι εξουσίες των Επιθεωρητών επεκτείνονται με την επιβολή διοικητικού προστίμου για συγκεκριμένες εργατικές νομοθεσίες.

Ο εκπαιδευτής του σεμιναρίου θα είναι ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Άντης Αποστόλου.

  • Κόστος Συμμετοχής €50.00

Λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων με βάση τις οδηγίες που προβλέπονται από το διάταγμα του Υπουργού Υγείας, για κράτηση θέσης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προπληρώσουν το ποσό των €50.

Mπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλετε στο ΚΕΒΕ, στο email: freedom@ccci.org.cy ή στο Φαξ. 22665685

Δείτε περισσότερες πληροφορίες

Print Friendly, PDF & Email
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Ετικέτες: , , ,