Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το “Advocacy Τraining Program” (pics)

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη σειρά σεμιναρίων στις τεχνικές του Advocacy για νέους δικηγόρους, που διοργανώθηκαν από τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο (ΠΔΣ) σε συνεργασία με το Inns of Court College of Advocacy της Αγγλίας (ICCA).

Image may contain: people sitting, table and indoor

Σύμφωνα με τον δικηγόρο και μέλος του ΠΔΣ, κ. Λάρη Βραχίμη τα δυο διήμερα σεμινάρια διοργανώθηκαν σε Λευκωσία και Λεμεσό μεταξύ 24 και 27 Φεβρουαρίου 2020. 24 συνολικά νέοι δικηγόροι εκπαιδεύτηκαν από 6 εκπαιδευτές του ICCA, όλοι τους έμπειροι Άγγλοι QCs και Barristers, στις τεχνικές της κυρίως εξέτασης και αντεξέτασης μαρτύρων και στην παρουσίαση των τελικών αγορεύσεων.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Βραχίμης, ξεκίνησε επίσης η εκπαίδευση Κυπρίων δικηγόρων ως εκπαιδευτών, ώστε σταδιακά ο ΠΔΣ να είναι σε θέση να αναλάβει την παράδοση του προγράμματος με Κύπριος δικηγόρους εκπαιδευτές. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν εκπαιδευτεί 120 νέοι δικηγόροι και θα δημιουργηθεί η πρώτη ομάδα Κύπριων εκπαιδευτών.

Image may contain: 3 people, people standing and indoor

Τα επόμενα σεμινάρια, τα οποία επιχορηγούνται από την ΑΝΑΔ, θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο 2020 ενώ προγραμματίζονται περισσότερα σεμινάρια για τον ερχόμενο Οκτώβριο και Νοέμβριο 2020.

Image may contain: 5 people, people standing and outdoor
Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,