ΠΑΣΠ: Τον ποδοσφαιριστή Ρ. Μαργκάσα δικαίωσε τη Δευτέρα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας

Τον ποδοσφαιριστή Ρενάτο Μαργκάσα δικαίωσε τη Δευτέρα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με την απόφαση που εξέδωσε στην αστική αγωγή που είχε καταχώρησε ο ποδοσφαιριστής, εναντίον του προσώπου που προέβη σε δηλώσεις εναντίον του, τον Μάρτιο του 2018.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΠΑΣΠ, σύμφωνα με το Δικαστήριο, οι δηλώσεις αυτές ήταν δυσφημιστικές και έπληξαν το επαγγελματικό κύρος και την υπόληψη του Ρενάτο Μαργκάσα, «έγιναν κακόβουλα σε μια προσπάθεια μετατόπισης σε τρίτα πρόσωπα των ευθυνών και των λόγων αποτυχίας της ομάδας και οδήγησαν στον πρόωρο τερματισμό της εργοδότησης του Ρενάτο Μαργκάσα από το σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας».

Σημειώνει ότι το Δικαστήριο διέταξε το πρόσωπο που προέβη στις επίδικες δηλώσεις να καταβάλει στο Ρενάτο Μαργκάσα αποζημιώσεις τόσο για δυσφήμιση όσο και για επιζήμια ψευδολογία.

Αναφέρει, τέλος, ότι ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από την πρώτη στιγμή την νομική αρωγή και υποστήριξη του ΠΑ.Σ.Π., με τον Σύνδεσμο να στέκεται δίπλα από το μέλος του από την αρχή της όλης διαδικασίας.

Πηγή : ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,