Να είμαστε φειδωλοί στο θέμα των κυρώσεων, είπε ο Γ. Εισαγγελέας

Πρέπει να είμαστε φειδωλοί για το θέμα των κυρώσεων, γιατί κρίνεται και η αξιοπιστία της χώρας μας στο εξωτερικό, δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους εξερχόμενος από το συνέδριο της ΠΑΣΥΔΥ εάν του έχουν διαβιβαστεί στοιχεία σε σχέση με το δεύτερο πακέτο κυρώσεων, είπε ότι “το θέμα των κυρώσεων είναι ένα πάρα πολύ λεπτό θέμα” και πρόσθεσε  “και η παράκληση μου είναι να αποφεύγουμε να κάνουμε πολλές δηλώσεις για το θέμα”.

Θεωρώ, είπε, ότι δεν είναι απλά ένα νομικό θέμα και σημείωσε ότι το γραφείο του εργάζεται και μελετά “τόσο τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τις διάφορες χώρες όσο και διάφορες άλλες καταγγελίες που έρχονται από διάφορους άλλους φορείς και γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει”.

“Πρέπει να να καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε φειδωλοί στις δηλώσεις για αυτό το θέμα γιατί εκτός του ότι είναι σοβαρά θέματα τα οποία εξετάζονται από την αστυνομία κρίνεται και η αξιοπιστία της χώρας μας στο εξωτερικό και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα φειδωλοί”, κατέληξε ο κ. Σαββίδης.

πηγή: ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , ,