Με κατανόηση εξετάζουν τα αιτήματα οι Δικαστές του Δικαστηρίου Πάφου, λέει ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάφου

Μετά τις οδηγίες που έλαβαν Δικαστές, εξετάζουν τα αιτήματα με κατανόηση ανέφερε ο πρόεδρος του νέου Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου Σάββας Ζανούπας.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Ζανούπας ανέφερε πως οι Δικαστές “πήραν οδηγίες να εξετάζουν τα αιτήματα με κατανόηση εκεί και όπου μπορούν να δίδονται αναβολές και να εφαρμόζουν τις οδηγίες”, σημειώνοντας πως σήμερα αυτό έγινε και στην πράξη .

Ακολούθως ο  κ. Ζανούπας ανέφερε πως ο ίδιος ως νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου και μέλη του νέου ΔΣ συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνος Φαίδωνος. Στο πλαίσιο της συνάντησης είπε, έγινε συζήτηση,  η οποία στην ουσία στοχεύει στην διαφάνεια και πιο δίκαιη κατανομή των υποθέσεων. Αυτός ήταν ο απώτερος στόχος της συζήτησης, συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου ανέφερε πως οι καιροί είναι δύσκολοι και συνέστησε στα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου υπομονή, ώστε να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις  συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία  με την προσδοκία , όπως είπε αυτή να περάσει το συντομότερο δυνατό  και όσο πιο ανώδυνα γίνεται. 

Την ίδια στιγμή καλεί τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου Πάφου “να είναι συγκρατημένα”. 

“Είμαστε μέρος της κοινωνίας και η πανδημία αλλά και η οικονομική κρίση αφορούν όλους μας”, κατέληξε .

Πηγή: ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , ,