Ημερίδα «Γίνομαι Νομικός για μία μέρα»

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας για περαιτέρω εκπαίδευση και κατάρτιση των μαθητών, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Γίνομαι Νομικός για μία μέρα», η οποία θα  πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 μεταξύ των ωρών 10:00 π.μ. και 13:30 μ.μ. στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ τάξης Λυκείων και Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΤΕΣΕΚ), δίνοντας τους την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νομική επιστήμη, τις νομικές σπουδές και το νομικό επάγγελμα.

Σκοπός της ημερίδας είναι να δώσει στους νέους τα εφόδια να γνωρίσουν καλύτερα τη νομική επιστήμη και τη σημασία της, αλλά και να αναδείξει τον πολύπλευρο ρόλο του νομικού επαγγέλματος στη σύγχρονη κοινωνία. Επιπλέον, θα βοηθήσει τους νέους να γνωρίσουν καλύτερα τις νομικές σπουδές, καθώς και τις πολυάριθμες επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρουν.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σχετικές παρουσιάσεις και να λάβουν μέρος σε βιωματικό εργαστήρι εικονικής δίκης, έτσι ώστε να γνωρίσουν καλύτερα τον μαγικό κόσμο της Νομικής Επιστήμης και του Νομικού Επαγγέλματος. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συζητήσουν και να υποβάλουν ερωτήματα στους καθηγητές σχετικά με το περιεχόμενο και τις επαγγελματικές προοπτικές των Νομικών Σπουδών, ώστε να προσδιορίσουν τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τους προοπτικές.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Για δήλωση συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Νάταλυ Ντεμιρτζιάν | T: 22841712 | E: demirdjian.n@unic.ac.cy

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , ,