Επιμορφωτικό σεμινάριο: Eργατική Νομοθεσία και η εφαρμογή της στις επιχειρήσεις 🗓

Το ΚΕΒΕ διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα “Εργατική Νομοθεσίας και η εφαρμογή της στις επιχειρήσεις”, στις 20/2/2020 στο ξενοδοχείο “THE LANDMARK NICOSIA”.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις πρακτικές εφαρμογές των κυριότερων νόμων που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις και των προσωπικών δεδομένων στο χώρο εργασίας και να αποκτήσουν την ικανότητα να εφαρμόζουν σωστά αυτούς τους νόμους στις δικές τους επιχειρήσεις ή τις επιχειρήσεις που διευθύνουν ή και εργάζονται. Παράλληλα, το σεμινάριο αποσκοπεί στην ενδυνάμωση της ικανότητας των συμμετεχόντων να αντιμετωπίζουν και να επιλύουν προβλήματα εργασιακών σχέσεων στις επιχειρήσεις όπου ασχολούνται. Τέλος, το σεμινάριο έχει σαν στόχο του την ενημέρωση των εκπαιδευομένων αναφορικά με τις τροποποιήσεις των σχετικών νομοθεσιών. Το πρόγραμμα έχει προσαρμοστεί με βάση την ανταπόκριση και τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Ομιλητές θα είναι οι Κύπριοι εμπειρογνώμονες κ.κ. Αιμίλιος Μιχαήλ, Διευθυντής Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων και Μίμης Θεοδότου.

Δείτε το πρόγραμμα και το κόστος συμμετοχής

Το ίδιο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί και στις 27/2/2020, στη Λεμεσό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Αιμίλιο Μιχαήλ, Τηλ. 22889880.

Print Friendly, PDF & Email
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ