Έρανο για παροχή βοήθειας σε άπορους μαθητές άρχισαν οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Λάρνακας και Αμμοχώστου

Έρανο με στόχο την παροχή βοήθειας σε άπορους μαθητές των επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου άρχισαν στις 10 Δεκεμβρίου οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Λάρνακας και Αμμοχώστου, ο οποίος θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρνακας σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αμμοχώστου, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του και ενόψει των ιδιαζουσών οικονομικών, υγειονομικών και άλλων συνθηκών των φετινών εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αποφάσισε όπως διεξάγει έρανο με σκοπό την παροχή βοήθειας σε άπορους μαθητές των επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου που θα υποδειχθούν από τις αρμόδιες αρχές του Υπουργείου Παιδείας».

Διευκρινίζεται ότι «η παροχή βοήθειας θα γίνει με την παροχή δωροκουπονιών υπεραγορών ή καταστημάτων ένδυσης και υπόδησης, ενώ θα διατηρηθεί η  ανωνυμία των μαθητών, που θα λάβουν τη βοήθεια».

Προστίθεται ότι «ο έρανος θα διεξαχθεί με εισφορές που θα γίνονται μόνον στη Μαρία Χρίστου (γραφείο χαρτοσήμων) στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρνακας που βρίσκεται στη Λεωφόρο Χριστόφορου Χριστοφίδη πρώην Λεωφόρο Αρτέμιδος. Ο έρανος που άρχισε στις 10 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί μέχρι και τις 29 του μήνα».

Σημειώνεται ότι «για τη διενέργεια του εράνου έχουν ληφθεί όλες οι, εκ των σχετικών Νόμων και Κανονισμών, αναγκαίες άδειες από την Αρμόδια Αρχή. Λεπτομερής κατάσταση των εσόδων και εξόδων του εράνου θα δημοσιευτούν σύμφωνα με τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας».

Στην ανακοίνωση «καλούνται όλα τα μέλη των Δικηγορικών Συλλόγων Λάρνακας και Αμμοχώστου όπως συνεισφέρουν για το φιλανθρωπικό αυτό σκοπό».

Για οποιεσδήποτε απορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Μαρία Χρίστου στο τηλέφωνο 24657015 και τηλεομοιότυπο 24620889 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση contact@lba.org.cy .

Πηγή : ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , ,