Επίσκεψη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας προγραμματίζει η Επ. Νομικών της Βουλής

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας προγραμματίζει να επισκεφθεί η Επιτροπή Νομικών της Βουλής, με σκοπό να εξετάσει εκ του σύνεγγυς τα προβλήματα της υλικοτεχνικής υποδομής, όπως και άλλα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στον χώρο αυτό.

Η επίσκεψη αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου, μετά από συνεννόηση και με τη σύμφωνη γνώμη και του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

«Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε, να συνομιλήσουμε, αλλά και να συνεδριάσουμε στον χώρο του Δικαστηρίου», ανέφερε ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης, σε δηλώσεις του μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Νομικών.

Πρόσθεσε ότι «δυστυχώς η υλικοτεχνική υποδομή στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, είναι απαρχαιωμένη και πρέπει να υπάρξουν άμεσα λύσεις και να είναι λύσεις ποιότητας».

Ο ίδιος φιλοδοξεί ότι μετά την επίσκεψη και μέσα από συζήτηση με τον κόσμο που εργάζεται στον χώρο καθημερινά, θα εντοπιστούν συγκεκριμένα προβλήματα και θα μπορέσουν να δρομολογηθούν λύσεις, έστω και σε μικρότερης εμβέλειας θέματα, προκειμένου «να καταστεί ποιοτικότερη και η απονομή δικαιοσύνης».
Πηγή: ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , ,