Χρηματικές ποινές πέραν των €10.000 επέβαλε μέσα σε δύο μέρες το Επ. Δικαστήριο Αμμοχώστου για παράβαση των διαταγμάτων

Tο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε από την αρχή της βδομάδας χρηματικές ποινές σε 22 άτομα συνολικά για παράβαση του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου και των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το Δικαστήριο επέβαλε την Τρίτη, πρόστιμο συνολικού ύψους €6400, με χαμηλότερη ποινή τα €300 και ψηλότερη τα €850. Εναντίον των προσώπων αυτών καταχωρήθηκαν δεκατρείς χωριστές υποθέσεις για παράβαση των υπουργικών διαταγμάτων που εκδόθηκαν για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Τη Δευτέρα είχε επιβάλει χρηματικές ποινές σε άλλα εννέα άτομα για παράβαση του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου και των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, επέβαλε στα εννέα άτομα χρηματικό πρόστιμο συνολικού ύψους €3900, με χαμηλότερη ποινή τα €300 και ψηλότερη τα €600. Εναντίον των προσώπων αυτών καταχωρήθηκαν εννέα χωριστές υποθέσεις για παράβαση των υπουργικών διαταγμάτων που εκδόθηκαν για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email