Ένταλμα σύλληψης κατά δασκάλου για επίθεση σε μαθητή – Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της υπόθεσης

Εννιάχρονος μαθητής κατήγγειλε το δάσκαλο του για επίθεση, με τον τελευταίο να προβαίνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού για να δώσει κατάθεση μετά από ένταλμα σύλληψης που έκδοσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού. Εναντίον του διερευνάται το αδίκημα επίθεσης πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής.

Σύμφωνα με την καταγγελία,  μετά το σχολείο o μαθητής ανέφερε σε συγγενικό του πρόσωπο οτι έπεσε θύμα επίθεσης από τον δάσκαλο, ο οποίος τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον τοίχο.

Ο μαθητής εξετάστηκε και διαπιστώθηκε πως φέρει μικρό τραύμα στο κεφάλι, ωστόσο οι ισχυρισμοί του, για το πώς προκλήθηκε το τραύμα, διερευνώνται εφόσον ο δάσκαλος φέρεται να δίνει διαφορετική εκδοχή για τα όσα διαδραματίστηκαν στο σχολείο.

Όπως είπε πονούσε το κεφάλι του και του έδωσαν πάγο για να βάλει. Στη συνέχεια ο μαθητής διαμαρτυρήθηκε και ο δάσκαλος πήρε τον πάγο απο τα χέρια του και τον πέταξε. Ο μαθητής παραδέχθηκε στην Αστυνομία οτι τον έβρισε, με αποτέλεσμα ο δάσκαλος να θυμώσει. Όπως ισχυρίζεται, τον τράβηξε από την μπλούζα και τον οδήγησε σε άλλη τάξη, όπου τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να κινηθεί προς τα πίσω και να κουτουλήσει στον τοίχο. 

Ο δάσκαλος αφέθηκε ελεύθερος απο την αστυνομία, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς και μετέβη κανονικά το πρωί στην εργασία του. Ο μαθητής, αρνείται να πάει στο σχολείο και η οικογένεια του κάνει έκκλιση για αλλαγή σχολείου. Ο φάκελος της υπόθεσης  βρίσκεται πλέον ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας ώστε να δοθούν οδηγίες για τον περαιτέρω χειρισμό της.

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,