Διήμερο εκπαιδευτικό εργαστήριο για τους νέους Πρωτοκολλητές (photo)

Δείτε την ανακοίνωση του Τμήματος Μεταρρύθμισης και Επιμόρφωσης :

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2019 στο Ανώτατο Δικαστήριο το διήμερο Εκπαιδευτικό Εργαστήριο με θέμα «Διαδικασίες Πρωτοκολλητείων και Επαγγελματική Συμπεριφορά και Επικοινωνία», το οποίο διοργανώθηκε από το Τμήμα Επιμόρφωσης του Ανωτάτου Δικαστηρίου σε συνεργασία με την Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης.

Tο εργαστήριο απευθυνόταν στους νέους Πρωτοκολλητές και Λειτουργούς Ορισμένου Χρόνου που εργάζονται στα Δικαστήρια. Στόχος του διαδραστικού αυτού εργαστηρίου ήταν, οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τις νομικές και διαδικαστικές διαδικασίες των πρωτοκολλητείων, συμπεριλαμβανομένων του καθορισμού εξόδων και θεμάτων που άπτονται διαχειρίσεων, όπως επίσης και να αναγνωρίσουν τους παράγοντες που καθορίζουν την επαγγελματική εικόνα και συμπεριφορά στα Δικαστήρια, να κατανοήσουν τον ρόλο και τις παραμέτρους της επαγγελματικής επικοινωνίας και να αναπτύξουν δεξιότητες για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Χαιρετισμό απεύθυναν οι κα. Ειρήνη Χριστοδούλου, Αρχιπρωτοκολλητής, κ. Γιώργος Ερωτοκρίτου, Διευθυντής του Τμήματος Μεταρρύθμισης και Επιμόρφωσης, και κα. Νόνη Διάκου Ανώτερη Λειτουργός Επιμόρφωσης στην Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης. Την εκπαίδευση της νομικής ενότητας του εργαστηρίου ανέλαβαν οι κα. Μαρίνα Ελευθερίου, Ανώτερη Πρωτοκολλητής, και κ. Σάββας Κυριάκου, πρώην Ανώτερος Πρωτοκολλητής ενώ για τα υπόλοιπα θέματα η κα. Αυγή Σαββίδου, Συνεργάτιδα της Κυπριακής Ακαδημίας Δημόσιας Διοίκησης.

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,