Ζυγός: Δωρεάν Webinar για δικηγόρους – Νέοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας & Τεχνολογία

Η εφαρμογή των νέων κανονισμών πολιτικής δικονομίας είναι γεγονός και έχει σαν απώτερο σκοπό την επιτάχυνση των διαδικασιών, ένα θέμα που ταλανίζει το Κυπριακό σύστημα απονομής δικαιοσύνης για χρόνια. Η εφαρμογή τους όμως, έχει επηρεάσει και θα συνεχίζει να επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητα των δικηγόρων της Κύπρου, ειδικά χωρίς τη χρήση κάποιου εξειδικευμένου λογισμικού.

Το πρόγραμμα οργάνωσης δικηγορικών γραφείων Ζυγός, ως το παλαιότερο αλλά και πιο ευρέως διαδεδομένο στην Κύπρο, παρακολούθησε στενά την εισαγωγή των νέων κανονισμών και έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες αλλαγές έτσι ώστε να βοηθήσει τους δικηγόρους να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα.

Με αφορμή τα πιο πάνω, ο Ζυγός διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο προς όλους τους δικηγόρους της Κύπρου, πελάτες του και μη έτσι ώστε να δουν πως η τεχνολογία μπορεί να τους βοηθήσει να ανταπεξέλθουν στην νέα αυτή αλλαγή. Το σεμινάριο με τίτλο “Νέοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας & Τεχνολογία” θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 16:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή πατήστε εδώ.

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , ,