Δημήτρης Καλλένος: Υπέβαλε υποψηφιότητα για Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρνακας

Ο δικηγόρος Δημήτρης Καλλένος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρνακας, στις επικείμενες εκλογές. 

Διαβάστε την ανακοίνωση  του :

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου να διεκδικήσω με την στήριξη σας, την θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρνακας.

Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που δημιουργεί η εν λόγω θέση αλλά και με επίγνωση του δύσκολου έργου που πρέπει να επιτευχθεί, σας καλώ όπως σταθείτε δίπλα μου σε αυτό το εγχείρημα.

Σε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική για το δικηγορικό επάγγελμα εποχή που διανύουμε, υπόσχομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την πραγματική βελτίωση των συνθηκών εργασίας των Δικηγόρων, την γενική αναβάθμιση του επαγγέλματος ως επίσης και την ενίσχυση της παρουσίας του Συλλόγου μας σε άλλα συλλογικά όργανα και αρχές.

Μετά απο 15 έτη στην μαχόμενη δικηγορία, έχοντας βιώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι σε κάθε στάδιο της καριέρας τους και σε συνδυασμό με τις εμπειρίες που αποκόμισα από την συμμετοχή μου για εννέα συνεχή έτη στον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρνακας από την θέση του Μέλους, Ταμία και Αντιπροέδρου, πιστεύω οτι μπορώ να εκπροσωπήσω επάξια και με σεβασμό τον Δικηγορικό μας Σύλλογο.

Εύχομαι και ελπίζω στην στήριξη σας.

Print Friendly, PDF & Email
Tags: , , ,