Επ. Δικαστήριο Πάφου: Διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον ατόμων που παραβίασαν τη νομοθεσία και πλαστογράφησαν το έντυπο εργοδότη

Διατάγματα τριήμερης προσωποκράτησης επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τριών προσώπων για παράβαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου και για πλαστογραφία. 

Σύμφωνα με Αστυνομικό Δελτίο, όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα μια γυναίκα 30 ετών, και δύο άνδρες ηλικιών 35 και 46 ετών  δεν κατείχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά άδειας εξόδου.Τα τρία πρόσωπα, όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις των αστυνομικών, εργάζονται σε ξενοδοχειακό κατάλυμα στην Αγία Νάπα και έχουν εξασφαλίσει άδεια από τον προϊστάμενό τους να κυκλοφορούν μόνο στην Αγία Νάπα και μόνο κατά τις ώρες που εργάζονται.

Τα τρία πρόσωπα πήγαν στην Πάφο και όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις φαίνεται να πλαστογράφησαν το έγγραφο που είχαν στην κατοχή τους από τον εργοδότη τους, για να φαίνεται ότι δικαιούνται να κυκλοφορούν και στην Πάφο. Η ενέργεια τους έγινε αντιληπτή από τους ανακριτές και τα τρία πρόσωπα οδηγήθηκαν στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για ανάκριση. Εκεί παραδέχτηκαν την διάπραξη των αδικημάτων και οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο τους επέβαλε κράτηση τριών ημερών.

Print Friendly, PDF & Email