Διάλεξη “Νέοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας”

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάφου θα έχει την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει τον κ. Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, σε δια ζώσης εκπαιδευτικό σεμινάριο το Σάββατο 07/10/2023, 10:00 – 14:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Τράπεζας Κύπρου, στην Λεωφόρο Ευαγόρα Παλληκαρίδη με θέμα:

«Νέοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας»

Διάρκεια 4.00 ώρες / 4 μονάδες CPDs πιστοποιημένες.

Κόστος Συμμετοχής: €20

Περαιτέρω, όσοι συνάδελφοι επιθυμείτε να θέσετε ερωτήματα ή θέματα προς συζήτηση παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση seminars.pafosbarassociation@gmail.com, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 05/10/2023 και η ώρα 14:00.

Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των Δικηγόρων και μοριοδοτείται με 4 πιστοποιημένες μονάδες, οι οποίες θα καταχωρηθούν από τον ΠΔΣ στους δικηγόρους που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στην ολότητά του, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Οι εγγραφές λήγουν στις 05/10/2023 στις 23:59

Για την εγγραφή σας πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.cyprusbar.org/CourseEventDetails?Id=7DFgVNwf7owQvLglcB7YdQ%3d%3d

Εκ της Επιτροπής του ΔΣΠ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  1. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.
  2. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής, το ποσό δεν είναι επιστρεπτέο. Άκυρη θα θεωρείται η εγγραφή, η οποία δεν έχει πληρωθεί.
  3. Μονάδες παρακολούθησης θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ολότητα του.
  4. Για Εγγεγραμμένους Δικηγόρους: Οι μονάδες του Σεμιναρίου θα καταχωρηθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους Δικηγόρους.

Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: ,