Άρχισαν να συμμορφώνονται οι Κύπριοι – Μειώθηκαν οι καταγγελίες για παράβαση του περι Λοιμοκαθάρσεως Νόμου

Σε συνολικά 1.030 ελέγχους σε υποστατικά σε όλες τις επαρχίες για πιστή συμμόρφωση με τα Υπουργικά Διατάγματα, με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και της νόσου που προκαλεί COVID19, προέβη η Αστυνομία από τις 6 π.μ. χθες Τετάρτη μέχρι και τις 6 π.μ. σήμερα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπρόσωπου του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 11 καταγγελίες υποστατικών και 21 καταγγελίες πολιτών, για παραβάσεις της νομοθεσίας και των σχετικών διαταγμάτων.

Συγκεκριμένα στην επαρχία Λευκωσίας, διενεργήθηκαν 121 έλεγχοι και προέκυψαν 4 καταγγελίες υποστατικών και 3 πολιτών, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 201 έλεγχοι με 0 καταγγελίες υποστατικών, αλλά προέκυψαν 7 καταγγελίες πολιτών, στην επαρχία Λάρνακας, 243 έλεγχοι και προέκυψαν 2 καταγγελίες υποστατικών και 2 πολιτών, στην επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν 109 έλεγχοι και έγιναν 5 καταγγελίες υποστατικών και 1 πολίτη, στην Αμμόχωστο, 180 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 8 καταγγελίες πολιτών και καμία καταγγελία σε υποστατικά και τέλος, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 176 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία υποστατικού ή πολίτη.

Ο αριθμός των καταγγελιών όσον αφορά τους έλεγχους που γίνονται σε υποστατικά για το κατά πόσο τηρούν τα μέτρα και σε πρόσωπα που δεν φέρουν μάσκα παρουσιάζεται μειωμένος τις τελευταίες δύο μέρες.

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,