Ανάθεση με κλήρωση δικαστικών υποθέσεων ΡΙΚ σε δικηγορικά γραφεία

Πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα «Τάσος Παπαδόπουλος» του Αρχείου του ΡΙΚ, η κλήρωση για την ανάθεση δικαστικών υποθέσεων για τους προσφοροδότες δικηγορικά γραφεία που πληρούσαν τις προδιαγραφές των σχετικών προσφορών του ΡΙΚ, ανακοίνωση του Ιδρύματος αναφέρει.

Προσθέτει ότι «η κλήρωση έγινε από τον Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, Νικόλα Τσαρδελλή, ο οποίος χαιρέτισε την απόφαση του ΡΙΚ να προχωρήσει στην ανάθεση δικαστικών υποθέσεων με προσφορές και ταυτόχρονα προέτρεψε και άλλους οργανισμούς να πράξουν το ίδιο.

Το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, Μαρία Χριστοφίδου, δήλωσε ότι «πρόκειται για ένα ιστορικό γεγονός αφού μετά από 64 χρόνια κατά τη διάρκεια της θητείας του παρόντος ΔΣ το ΡΙΚ προχώρησε με την ανάθεση μέσω προσφορών τόσο των δικαστικών υποθέσεων όσο και του Νομικού Συμβούλου».

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης έχουν ως εξής: Αστικό Δίκαιο: Oρφανίδης, Χριστοφίδης και Συνεργάτες ΔΕΠΕ, Εμπορικό Δίκαιο: Xριστόφορος Ιωάννου ΔΕΠΕ, Διοικητικό Δίκαιο: Χρίστος Πατσαλίδης ΔΕΠΕ, Εργατικό Δίκαιο: Xάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ, Ποινικό Δίκαιο: Γιώτα Μιλτιάδου και Συνεργάτες ΔΕΠΕ.

Σημειώνεται ότι «για κάθε τομέα – Δίκαιο κληρώθηκαν και δύο επιλαχόντα δικηγορικά γραφεία, ώστε σε περίπτωση σύγκρουσης συμφέροντος να γίνεται ανάθεση στον επόμενο επιλαχόντα», καταλήγει ανακοίνωση.

Πηγή : ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email
Tags: , , ,