ΑνΑΔ: Eπανέναρξη εξυπηρέτησης του κοινού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας

Η Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) ανακοινώνει την επανέναρξη εξυπηρέτησης κοινού στα Γραφεία της, από την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, κατόπιν διευθέτησης συνάντησης μετά από τηλεφωνική επικοινωνία. Η ΑνΑΔ προτρέπει τους συνεργάτες της όπως συνεχίσουν να επικοινωνούν με τη χρήση των τηλεφώνων, των ηλεκτρονικών μηνυμάτων και του τηλεομοιότυπου. Στις περιπτώσεις που είναι αναγκαία η παράδοση εγγράφων στα γραφεία της ΑνΑΔ, αυτή μπορεί να γίνεται με την τοποθέτησή τους στο γραμματοκιβώτιο το οποίο βρίσκεται στο εξωτερικό μέρος του κτηρίου.

Στο κτήριο της ΑνΑΔ έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του κοινού και των εργαζομένων του οργανισμού, με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με την προστασία της δημόσιας υγείας, καθώς και την πρόληψη και την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Η ΑνΑΔ καλεί όλους να τηρούν πιστά όλες τις οδηγίες και συστάσεις των αρμόδιων φορέων, καθώς και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ατομική προστασία τους.

Ανακοίνωση Τύπου Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: