Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου: Δείτε την έκκληση του πολιτικού Πρωτοκολλητείου και τις νέες θυρίδες που τοποθετήθηκαν (pic)

Το πολιτικό Πρωτοκολλητείο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ενημερώνει τους δικηγόρους ότι για τις πολιτικές υποθέσεις θα εκδίδεται καθημερινά η ανακοίνωση αλλαγής των ημερομηνιών. Για τις επείγουσες κατά την κρίση του πρωτοκολλητείου και δικαστηρίου υποθέσεις θα εκδίδεται ξεχωριστό πινάκιο και θα φαίνονται οι υποθέσεις που θα πρέπει να εμφανιστείτε.

Οι υποθέσεις αυτές ως έχει προς το παρόν αποκρυσταλλωθεί η κατάσταση θα αφορά αιτήσεις ανανέωσης ΜΕΜΟ και αποφάσεων, αιτήσεων – εφέσεων που αφορά πλειστηριασμούς και εκδοθέντα προσωρινά διατάγματα που ήδη εκκρεμούν εντός της περιόδου αναστολής λειτουργίας των Δικαστηρίων για τις μη επείγουσες υποθέσεις.

Σε κάθε περίπτωση αν το πινάκιο με τις επείγουσες υποθέσεις περιλαμβάνει και την δική σας τότε θα μεριμνάτε να εμφανίζεστε. ΑΝ ΟΧΙ θα είναι στο πινάκιο με την αλλαγή στις ημερομηνίες. Η Επιτροπή καλεί τα μέλη να μην τηλεφωνούν συνεχώς στο Πρωτοκολλητείο να ρωτούν για τις υποθέσεις ή αν θα πρέπει να εμφανιστούν ή όχι και να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου.

Για τα Δικαστήρια στην επαρχία της Πάφου, μπορείτε να παρακολουθείται το Group του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΦΟΥ στο Facebook, όπου αναρτώνται επί καθημερινής βάσως οι αναβολές και οι νέες ημερομηνίες ορισμού των υποθέσεων.

Επίσης, o ΔΣΠ ενημερώνει τα μέλη του ότι τοποθετήθηκαν επιπρόσθετες νέες δικαστικές θυρίδες στο Ε.Δ.Πάφου απο τον Δικηγορικό Σύλλογο Πάφου για κάλυψη των επιπρόσθετων αναγκών και σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος να επικοινωνήσετε με το ΔΣΠ.

Image may contain: indoor
Print Friendly, PDF & Email