Ανακατατάξεις στις Επιτροπές της Βουλής και στα έδρανα (pic)

Η αποχώρηση τριών Βουλευτών από το Δημοκρατικό Κόμμα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, του Άγγελου Βότση, του Μαρίνου Μουσιούτα και του Γεώργιου Προκοπίου, είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν ανακατατάξεις στις Επιτροπές της Βουλής και στα έδρανα της σημερινής Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Αναπληρώτρια Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτοκρίτου θα αναλάβει την Προεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, μετά την αποχώρηση του Άγγελου Βότση. Την αντιπροεδρία της Επιτροπής Οικονομικών θα αναλάβει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, στη θέση του Μαρίνου Μουσιούτα, ο οποίος επίσης αποχώρησε από το κόμμα. Επίσης την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης, στη θέση του Γιώργου Προκοπίου και στη θέση του αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών ο Χρίστος Ορφανίδης.

Κατά τη σημερινή Ολομέλεια της Βουλής, η οποία είναι και η τελευταία πριν τις θερινές διακοπές, οι τρεις Βουλευτές παραμένουν στα έδρανα που βρίσκονται στο μέσο της Ολομέλειας αλλά δεν κάθονται μαζί με τους Βουλευτές που ανήκουν στο ΔΗΚΟ, στην πρώτη σειρά, αλλά στην τελευταία σειρά της αίθουσας και κατηγοριοποιούνται ως ανεξάρτητοι. 

Δείτε τη φωτογραφία:

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,