Άμεση καταχώρηση υπόθεσης ενώπιον του Δικαστηρίου Λάρνακας, εναντίον 34χρονου συλληφθέντα

Σε άμεση καταχώρηση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για άμεση εκδίκαση υπόθεσης εναντίον άνδρα ηλικίας 34 ετών, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα μαζί με δύο άλλα άτομα, επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών που ήταν καθήκον στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, προχωρεί το ΤΑΕ Λάρνακας.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 34χρονος που συνελήφθη, αντιμετωπίζει αδικήματα που αφορούν πρόκληση ανησυχίας, διασάλευση της ειρήνης, μέθη, επίθεση εναντίον αστυνομικού και κοινή επίθεση εναντίον αστυνομικού.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ο 34χρονος μαζί με δύο άλλους άνδρες ηλικίας 27 ετών, μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ένα τραυματισμένο άτομο.

Ωστόσο τα τρία άτομα που είναι από την Ελλάδα, άρχισαν να προκαλούν ανησυχία και να διαπληκτίζονται με νοσηλευτές του Νοσοκομείου.

Μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονται μόνιμα στο Νοσοκομείο για λόγους ασφαλείας, επενέβησαν για να τους διαλύσουν ενώ κλήθηκαν ενισχύσεις με αποτέλεσμα άλλοι δύο αστυνομικοί να μεταβούν στο σημείο.

Ένας 34χρονος, που φέρεται να ήταν μεθυσμένος, επιτέθηκε σε αστυνομικό με αποτέλεσμα να συλληφθεί ενώ οι άλλοι δύο άνδρες ηλικίας 27 ετών, επιτέθηκαν στα δύο μέλη της Αστυνομίας.

Οι δύο 27χρονοι συνελήφθησαν τελικά από τους αστυνομικούς ωστόσο προέβαλαν αντίσταση και κατάφεραν να διαφύγουν, με αποτέλεσμα να αναζητούνται από την Αστυνομία για υπόθεση που αφορά μεταξύ άλλων μέθη,  πρόκληση ανησυχίας, επίθεση εναντίον αστυνομικών και απόδραση.

Πηγή : ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , ,