4η Διάλεξη εις Μνήμην Νικολάου Ι. Σαριπόλου “Το Σύνταγμα ως Υπέρτερος Νόμος”, Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023, 18:00

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρνακας, με την υποστήριξη του Δήμου Λάρνακας, συνδιοργανώνουν την Τρίτη, 31.01.2023, ώρα 18.00 την 4η Διάλεξη εις Μνήμην Νικολάου Ι. Σαριπόλου (The Saripolos Lecture). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας.

Πρόκειται για διοργάνωση η οποία συνιστά πλέον θεσμό για την ακαδημαϊκή ζωή του τόπου, μέσα από υψηλού επιπέδου επιστημονικές εισηγήσεις που θέτουν τον ουσιώδη τόνο της ερευνητικής δράσης σε ορισμένο πεδίο του νομικού επιστητού. Την κεντρική εισήγηση θα πραγματοποιήσει ο Παύλος Ελευθεριάδης, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, με τίτλο «Το Σύνταγμα ως Υπέρτερος Νόμος».

Θα επακολουθήσει συζήτηση με συντονιστή τον Δρ Νικόλα Κυριακίδη, μέλος του συνεργαζόμενου εκπαιδευτικού προσωπικού της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας και μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρνακας και εισηγήτρια τη Θεογνωσία Κουσπή, μέλος του συνεργαζόμενου εκπαιδευτικού προσωπικού της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Λάρνακας, κος Ανδρέας Βύρας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρνακας, κος Χριστάκης Μούσκος και o Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Καθηγητής Αχιλλέας Αιμιλιανίδης.

Η επιστημονική εκδήλωση έχει πιστοποιηθεί από τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο στο πλαίσιο συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης των δικηγόρων (2 μονάδες CPD).

 Βρείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.  

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , ,