Στις 22 Σεπτεμβρίου οι εκλογές των Τοπικών Συλλόγων – Έντυπο Υποβολής Υποψηφιότητας Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου

Το Συμβούλιο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου μετά από συνεδρία όρισε τις Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις των Τοπικών Δικηγορικών Συλλόγων στις 22 Σεπτεμβρίου 2020.

Διαβάστε περισσότερα: Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Τοπικών Δικηγορικών Συλλόγων

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου:

Αγαπητοί Συναδέλφοι,

Καλείστε να παραστείτε κατά την 22η Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 4:00 μ.μ., στο οίκημα Ή Θέμις’ (Κινύρα 16, Πάφος), στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου για την εκλογή Προέδρου και 10 μελών της Επιτροπής του Τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου και ενός μέλους του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

Στη συνέλευση θα προεδρεύει το αρχαιότερο μέλος στην ιεραρχία του Τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου, το οποίο θα είναι παρόν.

Υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν προς την Επιτροπή του Τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου το αργότερο μέχρι το μεσημέρι (12:00 μ.μ.) της 15ης Σεπτεμβρίου 2020 με την παράδοση ή την αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεομοιότυπου συμπληρωμένου και υπογεγραμμένου σχετικού εντύπου υποβολής υποψηφιότητας στην γραμματέα του Συλλόγου, κα Σοφία Χατζηνεοφύτου (email: sophiax_86@hotmail.com, fax: 26947123).

Το έντυπο της υποψηφιότητας είναι διαθέσιμο πιο κάτω:

Print Friendly, PDF & Email
Tags: , , ,