Παύση Οδυσσέα: Μοναδικοί μάρτυρες Εισαγγελέας και Ελεγκτής – Αποφασίστηκε η γραμμή της κάθε πλευράς

Με τα δύο δυνατά τους χαρτιά θα δώσουν τη μάχη οι δυο πλευρές στην περίπτωση που απορριφθεί η προδικαστική ένσταση του Γενικού Ελεγκτή για αναρμοδιότητα του Γενικού Εισαγγελέα να ζητά την παύση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», οι δυο πλευρές στη διαδικασία που διεξάγεται ενώπιον του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου το οποίο συνέρχεται ως Συμβούλιο, έχουν αποφασίσει για την τακτική την οποία θα ακολουθήσουν, αν η υπόθεση οδηγηθεί στην εξέταση της ουσίας. Συγκεκριμένα, τόσο η πλευρά του Γενικού Εισαγγελέα όσο και η πλευρά του Γενικού Ελεγκτή, προσανατολίζονται να μην φέρουν μάρτυρες, παρά μόνο τους ίδιους τους εμπλεκόμενους, ή ακόμα ένα ή δύο πρόσωπα.

Κατά την πληροφόρηση που έχει ο «Φ», πάντα στην περίπτωση που εξεταστεί η ουσία της αίτησης, από την πλευρά του αιτητή θα καταθέσει ο Γενικός Εισαγγελέας, ο οποίος υπόκεινται και σε αντεξέταση από τους δικηγόρους του Γενικού Ελεγκτή. Από την άλλη, οι καθ’ ων η αίτηση θα καλέσουν ως μάρτυρα τον Γενικό Ελεγκτή για υποστήριξη της ένστασής τους, ο οποίος με τη σειρά του θα αντεξεταστεί από τους δικηγόρους του Γενικού Εισαγγελέα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Φilenews.

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , ,